Ekorrehjul

Ibland blir det långt mellan mina blogginlägg men just nu har livet gått lite för fort och kroppen har inte riktigt hängt med vilket gör att jag tillslut tar ett steg tillbaka och släpper allt jag har för händerna och börjar om från början, därav så blev inte bloggen prioriterad under den tiden. Nu ska det dock förhoppningsvis ha lugnat ned sig lite så jag kan börja prioritera det jag har lagt åt sidan.
Igår fick jag iallafall efter ett läckert foto från denna bloggen ett infall att göra en smörgåstårta till min älskade sambo och mig. Den är helt glutenfri och laktosfri med Leverpastej och gurka i botten och skinka med hemmagjort mimosasallad i det övre lagret, sen blev det lite ”man tager vad man haver” hemma på toppen. Riktigt god blev den men det bästa är nog att det finns kvar tills ikväll.

 Razzy over and out

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.