Men vilken tråkig torsdag.

Här är det jättegrått och regnet kommer ner, ibland mer och ibland mindre men i stort sätt hela tiden ändå, tråkigt är det men kanske behövligt. Däremot är inte kylan behövlig, vill ha vår och sommarvärme nu, man blev nog lite bortskämd i slutet av April med det underbara väder som var då.
Idag är en sådan dag som jag bara önskar att jag hade kunnat stanna kvar under täcket, ryggen värker och jag har inte kunnat sova alls i natt så jag är riktigt trött. Tänk om man ändå kunde ligga och sova som min goa katt här på bilderna.
Han är en riktig goskissekatt, älskar att ligga bredvid en och bli kliad och klappad sen är han också så snäll när man fotar honom och ligger snällt kvar hela tiden hur nära man än fotar.
Razzy over and out

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.