Fredag igen vart tog veckan vägen?

Den här veckan har även den gått fort, kanske lite för fort, man hinner liksom inte njuta av veckan.
Men ikväll ska jag njuta av ångbåt, skärgård, god mat och gott sällskap.
Jag och min älskade J samt min Mor ska med Storskärs hjälp ta oss ut i Stockholms vackra skärgård. Båten lämnar Vaxholm 17:55 och beräknas vara tillbaka runt 21:00
Ångbåtarna började gå i Måndags igen för sommarsäsongen och ikväll går första turen upp till Väsbystrand på Ljusterö, vi har gjort det till en tradition att alltid åka första och sista turen med Storskär upp dit men det blir säkert en eller flera turer till under sommaren också, är vädret ok så tar man med sig picknick och sätter sig ute på däck och njuter.
Tyvärr så är inte vädret det bästa men de har iallafall lovat växlande molnighet och inget regn på eftermiddagen så vi får helt enkelt hoppas på det bästa, kameran åker med ut så lite bilder blir det nog iallafall.
 Resten utav helgen kommer att bli lugn, vi har ingenting inplanerat utan den får helt enkelt bli efter humör, känsla och väder vilket ska bli riktigt skönt efter att de senaste gänget helger har varit superduperinplanerade med massor att göra, vilket i och för sig har varit roligt men otroligt slitsamt för min kropp och själ.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.