Ett nytt skede, ett nytt val.

Ibland hamnar man i ett skede i livet där vägen delar sig och man måste göra ett val. Ett val som ibland är svår att göra och ibland enkel, det kan handla om Jobb, relationer, boende, listan kan göras lång, för mig handlar det om mig själv, mitt liv, mitt sätt att leva och hur jag mår. Jag har hamnat så långt ned med min självkänsla att hålet jag har ramlat ned i är så djupt att inte en en stege kan hjälpa mig upp, så idag har jag gjort ett val som leder mig in på en ny stig i mitt liv, vi får se om den är lång, krokig, rak eller kort…. En sak vet jag och det är att den är jobbig men jag vet att jag har min goa sambo vid min sida som kan hjälpa mig upp när mörka hål uppstår.
  

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *