En halv hall

Jag har fått en renoveringslust som kliar i fingrarna, kanske är det för att hösten är här och man ändå kommer att spendera större tiden inne eller så är det helt enkelt för att hela vårt pyttelilla villavillekulla behöver en ordentlig upprustning. Nu är inte huset vårat utan min svärfar äger det men jag tror inte att jag har så svårt att få till det som jag vill. Mitt stora problem är dock hallen eller ja vad man nu ska kalla våran lilla lilla trapphall för något, för den är inte stor precis.
Det här visar den lilla golvyta vi har precis innanför ytterdörren som är på vänster sida, dörren till höger är in till vardagsrummet och är orginal ytterdörren innan man byggde in trappen upp till övervåningen. Hela vårat hus har från början varit en verkstad som sedan byggdes om till sommarstuga med sovloft via yttertrappa och sen så har man alltså byggt in trappan. Därav är också trappen inte fullt isolerat utan på vintern när det är kallt så kan det bli en temp på knappa +10 grader.
 
Som ni ser så är inte heller själva trappen den bredaste men det är iallafall högt till tak.
 Mitt nu stora/lilla problem är att jag inte vet hur jag vill ha det i denna pyttehall, hur ska vi få plats med allt utan att belamra trappstegen? vilken färg?  osv osv.
 Det tål att tänkas på helt enkelt, men jag vet att jag inte vill ha kvar den gula färgen utan en ljusare färg men ändå inte helt vitt.
 Fönstret är stort vore snyggt med en lampa som lyser upp och den klotlampan som sitter där idag vill jag nog byta ut.
 Här är dörrarna in till Toaletten och vårat sovrum, här vill jag ha ett lite större byrå med många lådor i så att man har ordentligt med plats för allt man nu kan behöva.
Hoppas ni andra har en underbar Onsdag.
Kram Eva

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *