Oj det bidde en till

Ja en till Kamera alltså 😉
Jag har två systemkameror en Nikon D7100 och en Nikon V2 med diverse objektiv, men de tar man ju inte med sig i lilla handväskan precis och iom att jag är en toka när det gäller fotografering så vill jag alltid kunna ha med mig en kamera i väskan stor som liten, så nu har jag skaffat mig en mindre pocketkamera med nästan oändlig kapasitet, ja pocketkapasitet då.

Det är en Panasonic Lumix DMC-TZ60 och lite mera info hittar ni här Panasonic Kamera
Efter jobbet blir det ett pass på gymmet vilket jag ser fram emot, konstig känsla igentligen, har inte gillat att gå på gym det minsta förut men nu känns det skönt att åka dit, få rensa ut kroppen och huvudet på samma gång.
Hoppas ni har en underbar sensommartorsdag och njut i solen så mycket ni kan
Kram Razzy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *