blommor och ett svart litet paket…

I morse när jag vaknade låg det ett litet svart paket bredvid mig i sängen och i den fanns denna vackra klocka, har önskat mig en länge och nu äntligen sitter det en ny klocka på min arm, ibland är det allt bra tur att man har en sambo som lyssnar lite extra när man står och fundilerar i ett skyltfönster, och såklart att man har födelsedag just idag så att man kan få små paket när man vaknar.
När jag sen kom till jobbet så överraskade stora sonen (som jobbar på samma jobb) mig med en jättefina blommor så nu är mammahjärtat alldeles till sig.
Ikväll är jag beordrad att vara lite uppklädd men framförallt bered att åka iväg på lite galej med min älskade sambo och min mor så vi får väl se vad det blir av då.
Soliga Torsdagskramar
Razzy
0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *