Sol, vår och ett teatertips

Men vilket underbart väder vi har. Solen skiner och värmen stiger sakta uppåt på termometern, det enda lilla som inte riktigt gillas är att det blåser hela tiden och blåsten är lite kylig fortfarande.
Hela söndagen spenderades ute på tomten, bland annat så har jag gjort i ordning pallkragar som ska fyllas med smått och gott i grönsaksväg, men funderar på att måla dem så de är liiite finare, undrar bara vilken färg. Inte svart, grönt kanske, eller någon färg som sticker ut lite?  Vad tycker ni?

I Lördags var vi iväg med goda vänner och tittade på ”En man som heter Ove” Med Johan Rehborg på Rival och det får bli mitt tips när det gäller Teater. Det är en monolog på 90 minuter efter boken med samma namn, skriven av Fredrik Backman. En underhållande, tänkvärd och alldeles för kort teater i mitt tycke. Johan Rehborg levererar ”Ove” med mycket humor och bitterhet. Väl värd att se.
Kram Razzy
0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *