Välkommen Maj och ett litet utflyktstips från min den av Sverige

1 Maj och nu är det väl ändå vår? men det har varit riktigt tråkigt väder här hos mig, det är grått och riktigt trist med regn till och från första delen av dagen tillbringades raklång i soffan, var en riktig trötter i morse så tillslut så sa jag till J att nu fick vi allt göra något för annars hade jag sovit bort hela dagen i just soffan.
Vi åkte till en av våra små pärlor där vi bor. Vaxholms hembygdsgårdscafe, är ni här i närheten så är det ett måste att åka förbi, man får dock inse att även fast det är dåligt väder så är det gott om folk på detta cafe, så välbesökt är det,  Det ligger i Norrhamnen i Vaxholm med flera små söta hus runt omkring.
Tjejerna som har cafet är riktiga pärlor som bullar upp med massor av godsaker, både med och utan gluten. 

 Sen som ni ser på bilderna ovan så är utsikten från cafeet helt underbart, delar av Stockholms vackra skärgård och båttrafik av både nyare och äldre skärgårdsbåtar. Den som åker förbi här ovan är Västan.

Så är ni i Norra delarna av Stockholm och/eller i Vaxholm missa inte Hembygdsgårdens Cafe för det är värt att åka hit och sätta sig ned med något lite gott till Kaffet / Teet och bara njuta av skärgården. Ett litet tips från mig är att äta deras Cecarsallad för den är gudagod! jag har inte ätit den så god någon annanstans. 
Hoppas ni andra har haft en bra 1 Maj.
Kram Razzy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.