Sol, pyttipannor och ångbåtar

Sol och klarblå himmel var våran Lördag ute i skärgården, passade på att tvätta fönster och rensa lite ute i trädgården. Åkte ned till Vaxholm och strosade lite längst kajen ett tag på eftermiddagen, det finns inget vackrare än solens glitter i havet en fin dag.

En utav våra ångbåtar som går ute i skärgården är Storskär och medans vi satt på kajen och njöt av solen (trotts lite kalla vindag) så kom hon och hämtade passagerare för vidare färd mot Stockholm.
Har gjort klart en Pyttipanna sjal till en vän som nu är blockad och klar så på måndag far den vidare till sin nya ägare.
Idag är det en grå och regnig dag som kommer att spenderas inne, funderar på att ta fram symaskinen och sy färdigt 2 par gardiner till matrumsfönstren samt att jag funderar på att sy ett par tygpåsar till mina stickningar. har tyg som passar till det hemma.
Hoppas ni har en härlig söndag med förhoppningsvis sol och inte regn
Kram Razzy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.