Borta är bra men hemma är ändå bäst.

Efter över 300 mil 4 dagars resa och 5 dagar på plats med en del åkandes även där så är vi nu äntligen hemma igen på skärgårdsön, det har varit många timmar i bilen men också en hel del shopping och sightsing.
 
Bilderna under mig kommer från staden Kassel och Kassel Wilhelmshöhe där de har vattenspel under delar av sommaren, allt vatten är uppsamlat regnvatten och allt börjar uppe vid sommarslottet och går via vattentrappor, bäckar och vattenviadukter ned till stora slottet där vattenspelet avslutas med en 20m hög fontän, vi började uppe vid sommarslottet och vandrade nedåt (sakta då min rygg helt hade lagt av) detta gjorde att vi tyvärr missade den stora fontänen. Men det gör ju också att vi har en anledning att åka tillbaka.


 
Vi lånade en ferienwohnung av goda vänner till min sambo, 2 stora sovrum, kök med stor matplats, vardagsrum och badrum, så skönt att kunna rå sig själva och inte behöva tänka på att andra också bor där. Utsikten från köksfönstret går ju inte att klaga över heller, förutom att man kanske skulle velat bo i askungeslottet som låg uppe bergen då. hihi
 
Veckan har gått fort och nu är det Måndag igen och jobb hela veckan.
 
Kram Razzy
0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *