Älskade pälskling..

Jag har en grå följeslagare, en grå 4a årig liten själsfrände som jag har älskat ända sen han kom till mig bara 12 veckor gammal, han är en utekatt och som matte till en utekatt så får man vänja sig vid att det ibland går lite hett till och att de små älsklingarna kan göra sig illa.
Idag var en sådan dag, han haltade när han var ute men ville inte komma in, mattes hjärta blödde och med all rätt för när min lilla gråa pälskling äntligen behagade komma in så hade han stora men tack och lov ytliga sår på vänster baktass, alla klor var även kraftigt nedslitna så förmodligen så har han fastnat någonstans med baktassen, han har inte heller några sår någon annanstans. Nu får han dock vara inne och ta det lugnt tills såren har läkt ordentligt så vi inte får infektioner och annat jobbigt i såren. 
Razzy over and out med gråa lilla älsklingen bredvid sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.