Fotomaraton en solig lördag i slutet av oktober

Igår var vi tillsammans med 7 andra fotoentusiaster ute på en 5 timmar lång ”promenad” över hela vaxön där Vaxholm ligger för fotomaraton, vi fick 2 Teman i timmen att fundera och fotografera, vi började 11.00 med teman Street och Skulptur.
Klockan 12.00 fick vi ytterligare 2 teman vilket denna gång var Arkitektur och Transportmedel.
och kl 13.00 var det dax för Marint och Frukt.
För att 14.00 följas av Kyrkomotiv samt Window
15.00 fick vi våra sista teman vilka var Porträtt och Black&Whitefoto.

En rolig utmaning och många steg blev det på stegräknaren tillslut, idag är jag dock helt slut i min höft som kanske inte till 100% passar för den här sortens utmaning men vad gör väl det när det är så roligt, förhoppningsvis kommer vi att fortsätta med Fotomaraton och då även längre tider då man även kan få till nattbilder.
Idag blir det en dag i soffan stickandes på Conversesockor som är beställningar.
Razzy over and out.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *