Dimmig och varm början av veckan


 Men så tråkigt det är ute, det är plusgrader, snön som låg så vackert håller på och smälter bort, dimman ligger tät utanför och bilen blir ju smutsigare än smutsigast av allt skit och salt på vägarna. Tråkigare början av denna veckan är bara förnamnet.
Till helgen blir det Kickoff med jobbet så bara för att det är så tråkigt väder ute 😉 måste jag ju shopa något fint att ha på mig. Denna stickade tröja såg urskön ut och det blir nog bra när man måste upp och ”jobba” på söndagen.
Kaftanen blir bra till ett par leggins och någon snygg topp under till middagen på söndagen, vi får hoppas att jag tycker lika dant när kläderna kommer 😉
Lite armband och annat bling bling så blir det nog bara bra.
Hoppas ni har en bra början på veckan trotts det tråkiga vädret.
Kram Razzy

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *