Är det inte vackert?

Solen lyser trotts en del tunga moln idag och snön ligger på marken, -8 grader mitt på dagen. Det biter ordentligt i kinderna. Men vackert är det, jag önskar att vintern alltid va så här istället för slask och töväder.

Jag åkte ned till min lilla vintersömniga stad och fotade lite längst kajen innan jag åkte och handlade till kvällsmaten.

Har varit ledig idag och strosat runt hemma i pyamasen, passar på att frosta av kylen iom att det går att ställa ut all fryst mat i det kalla vädret.

Har dock en katt som undrar varför det låter så komstigt om frysen, så antingen ligger hon i soffan med full koll mot köket eller så sitter hon i dörröppningen och spanar, det kan ju vara något konstigt monster därinne 😉

Hoppas ni har en skön Torsdag

Kram Razzy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.