Mitt i korta veckan

God Morgon.
Här vaknar vi till en blå himmel och strålande sol, dock något kyligt men det blir bättre under dagen har de lovat. Sista dagen på jobbet för denna veckan, ska bli riktigt skönt. På Fredag ska jag iväg på tjejhelg med ett gäng härliga Quinnor ner till Karlskrona, fika, äta gott, bo på hotell och bara umgås, tanka energi vilket är jättebehövligt.
En dagens kanske innan jag fortsätter att jobba.

Jag älskar sallader i alla former och idag fick det bli ”vadsomfinnsiskafferiet” sallad

  

ca 50gr Isbergssallad
6 Pärltomater
50gr Gurka
½ burk Majs
100 gr Skinka
4 msk Matlagningsyoghurt (blandad med örter av valfri sort)
Skiva allt och blanda ihop med Yoghurten, enklare en så är det inte.
Inspo till denna fick jag hos jennysmatblogg.nu
Nej, off to work så att jag kan stämpla ut snart och ta ledigt 
Kramar Razzy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *