En Garnaholics bekännelse

Hej.

Jag är en Garnoholic, av stora mått, jag erkänner helt och hållet, kan inte gå in i en garnbutik utan att komma ut med ett eller ”oftast” flera nystan, vad det sen ska bli av dem det är inte alltid jag vet när jag köper garnet. Jag kan också erkänna att jag ALDRIG köper ett garn som är 100% Akryl, tål inte att sticka eller virka i det, tycker det är plastigt, gnissligt och väldigt varmt att använda, därmed sagt så lägger jag mig absolut inte i vad andra gillar att sticka eller virka i, det är ens eget tycke och smak att välja det garnet man själv vill.

När jag hittade detta garn så kunde jag ju inte köpa bara en sort utan kom ut med 3 olika, det som ni ser nedan kallas för ”camel”

Black n White

Conjac

Sjalen som jag har börjat på heter Lost in Time och mönstret är från Miljo Crochet, ni hittar denna och många flera vackra mönster på www.mijocrochet.wordpress.com
Så var det äntligen fredag, veckan har gått hyfsat snabbt men inte tillräckligt, har en hel vecka kvar av jobb innan jag äntligen kan få säga de magiska orden ”semester”.
Hoppas ni har en underbar Fredag. 
Kram Razzy
0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *