Älskade hav

Lördag och sista skälvande dagarna på semestern. På måndag börjar allvaret igen, klockan som ringer på morgonen, frukost och luncher ska preppas och ligga färdiga i kylskåpet så att de bara är att ta med, inga sovmornar längre….. Vart tog tiden vägen?

En del spenderades på havet, som i Torsdags då vi åkte en dagtur till Åland och Mariehamn, här kommer lite havsbilder från den resan.

Gråmulen och regnig lördag här i huvudstadens skärgård, dax att planera och handla in lunch för nästa vecka, städa och fixa lite hemma, sen blir det stickning i soffan, jag har en Islandströja på stickorna som nästan är färdig så jag ska försöka bli helt klar senast i morgon.

Hoppas ni andra har en underbar Lördag

Kram Razzy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *