Mamma till 2

2 bröder så olika till sättet att man nästa kunde tro att de inte har samma föräldrar. Men det har dom 😉😉

J min äldsta fyllde 26 år igår. Pratglad ADHDkille med båda fötterna på jorden. Klär sig propert, skjorta och väst är vanliga plagg när han klär upp sig. Han är en allätate när det kommer till musik, älskar att bygga stora byggsatser med båtar och andra fordon med militär bakgrund. Han är min styrka när det ör jobbigt, finns alltid vid min sida om jag behöver.

E mitt ”lilla” hjärta som blev 23 för ett halvår sen. Han som både har Diabetes och ADD, som har problem med att hjärtat slår för fort med ADDmedicinen pga diabetesen, men som ändå försöker plugga på Universitetet trotts de problem han har, han som mitt i allt sitt kaos ändå säger ”mamma det är lugnt, jag fixar det här” Min ”lilla” hjälte. Han som med sina 190cm ändå vill krypa upp i mammas famn. Den föredetta hockeykillen som endast lyssnar på tung hårdrock.

För mig är dessa två meningen med livet och jag älskar dem av hela mitt hjärta.

Mina killar har godkänt detta blogginlägg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *