Going outside my comfortzone

Denna blogg kommer idag att handla om något jag normalt inte pratar om så högt här på bloggen,

Viktnedgång…

Men nu känns det som att jag måste, för att få en ordentlig pushning i rätt riktning. Jag började i början av året att ta tag i mig själv och min vikt, vågen stod då på 102,2 kg och det är nästan 30 kg för mycket.

I slutet av Maj stod vågen på

Och jag kände mig superduktig inte långt ifrån 10 kg ned, men sen hände något, vet inte om jag tyckte att jag ”förtjänade” att äta sådant som jag kanske inte borde eller om jag fick något hybris av något slag för nu står vågen på
Och jag är superarg på mig själv! När jag var så duktig och kommit så långt så har jag nu förstört för mig själv och gått upp igen.
Det är slut på den varan nu och jag ska verkligen försöka vända på detta och se till att vågen börjar peka nedåt. Nu blir det ett par tuffa dagar då allt socker ska ut ur systemet, en del huvudvärk men det får jag helt enkelt stå ut med!

Vet, det har varit ett blogguppehåll ett tag, Resan ned till Tyskland slutade med halsfluss och Antibiotika, en resa hem med 2 trötta människor som knappt hade ork att köra bilen, dvs ingen rolig resa alls denna gången, jag fick halsfluss på båda sidorna och min sambo på ena sidan, och för mig tog det 2 kurer med Antibiotika innan allt var borta, tröttheten efter det har varit nästan mardrömslik och jag har många dagar somnat i stort sett direkt när jag kommit hem från jobbet. Nu börjar jag sakta men säkert orka mera på kvällarna igen vilket är skönt.

Kram Razzy
0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *