Inte en droppe regn på flera dar…….

Varmt….. Torrt…. Önskar regn

God morgon vänner, Lilllördag och snart hägrar helgen igen, första veckan efter semestern är snart avklarad.
Här i huvudstaden lyser solen obarmhärtigt från en i stort sätt klarblå himmel och det har den gjort i veckor nu, inget regn verkar komma in heller under de närmsta 10 dagarna, temperaturen ligger runt 30 grader plus och allt runt om kring är så torrt så att det knastrar när man går på gräset.
Att försöka sova i denna värme är inte det lättaste och för mig så har denna halvstora brummande manick varit en gudagåva från ovan.
En portabel AC, den står i vårat sovrum och så fort vi kommer hem så startar vi igång den. Igår hade vi 34 grader varmt inne i sovrummet, men när jag sen gick och la mig så hade denna underbara manick sänkt värmen till 22 grader, fortfarande lätt förvarmt men ändå ok just nu.
vill man ha en svart så hittar du en här och en annan som ska vara bra hittar du här
Nu dax för jobb. 
Kram Razzy
0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *