Äppel peppel pirum……………..Brak…..

Trädkaos

God morgon vänner.
Här i storstaden har vi en underbart blå himmel och solen lyser med lite höstigare värme.
Gårdagen bjöd också på sol men också en riktig höststorm så där så att det ven runt knuten.
När jag kom hem så såg inte tomten ut som den gjorde när jag åkte, ett av våra äppelträd orkade inte tyngden av alla äpplen i stormen och har gått av, det var ett lite snett och vint av ålder men ändå väldigt vackert så lite tråkigt var det att komma hem till denna synen.

Ikväll blir det nu att försöka plocka av alla äpplena och sen såga isär och forsla bort det lilla äppelträdet så får vi se om vi sätter ett nytt litet äppelträd där detta stod.

Torsdag och snart helg igen, det är nästan skrämmande vad fort tiden går, vi är inne i mitten av September och mörkret börjar sänka sig över kvällarna, mysigt på sitt sätt men lite vemodigt när man nu måste börja plocka in sommarmöblerna för vinterförvaring och snart plockar vi upp våran lilla båt ur havet för detta år.

Hoppas ni får en underbart solig Torsdag.

Razzy

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *