Att ta sig tid att må dåligt.

Gokväll. Hoppas ni har haft en bra Måndag.

Själv så tog jag lite ”migsjälv” tid idag och åkte hem från jobbet vid lunch. Hade tänkt att kratta lite ute men regnet strilade ned när jag kom hem så istället har jag städat och fixat inne, lyssnat på musik och tillåtit mig sakna och sörja lilla Mor. Det har varit en bra eftermiddag, många tankar både bra och jobbiga men behövliga.

Igår kväll såg vi att det skulle vara norrsken, bland annat skulle det nå ner till Stockholmstrakten så vi åkte till norra sidan av ön men när vi kom dit såg man ingenting på himlen.

Men kameran överraskade oss och fångade ett vackert norrsken som svepte över himlen.

Det är roligt att ta ett foto, låta kamerans lins stå öppen i 30 sekunder för att sen se vad som fastnar.

Och trotts att vi knappt kunde se något på himlen så fanns detta magiska där.

Nu ska jag fortsätta att ta hand om mig själv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.