Teknikstrul och namnbyte

Gokväll allihopa, hoppas ni har haft en underbar helg. Här har vi plockat bort julen men behåller lite ljusstakar framme, det blir så mörkt annars tycker jag.

Som ni ser så har jag bytt både namn och utseende på bloggen, jag har bla skaffat ett nya namn, detta pga att nya huset som förhoppningsvis snart är vårt (vårt ska det bli, bara lite strul för att få det vårt) ligger på Ytterbyvägen därav så kommer vi att kalla det för Villa Ytterby, därav ville jag ändra bloggens namn då gamla huset inte ligger på den adressen och det nya inte är ett litet hus, har även tyckt ett bra tag att namnet har varit för långt, sen så passade jag på att byta bloggportal och även skaffa mig en unik adress till bloggen.

Men resan hit har inte varit lätt, jag är gärna den som ”fixar allt själv” och det har inte varit så lätt som domänleverantörerna gärna säger. Det tog sin lilla tid att få igång hemsidan så att den både är en hemsida och en blogg, och att sen importera den gamla bloggen hit, för jag ville ju inte tappa bort den helt. Men nu så tror jag allt att jag är helt klart, det ända jag inte har lyckats med är att få med alla kommentarer, men det kanske inte går.


Nu hoppas jag att ni hittar hit och att allt fungerar

Kram Razzy

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *