Att välja färg

God Måndagkväll, hoppas ni har fått en bra start på veckan, här har det varit fullt ös på jobbet men det är bara roligt och då går dagen mycket fortare.

Här kommer lite fortsättning på ”fest-temat” Ni kan hitta början här

Efter jobbet idag tog jag bilen och åkte till Panduro för inhandling av papper och kuvert till inbjudan, det är snart dags att skicka iväg dem och jag vill göra dem själv istället för beställa färdigtryckta. Färgtemat ser ni nedan, Lila och Grått

Nu ska jag bara komma på vad jag ska skriva eller snarare hur jag ska utforma själva texten till inbjudan, jag och sambo J vill att den ska vara personlig istället för det vanliga formella sättet att skriva en inbjudan. När jag har letat på nätet så verkar det vanliga mera traditionella sättet att skriva en inbjudan börja med.. ”Vi har nöjet att inbjuda………….” eller ”Hjärtligt välkomna att övervara…….” lite för formellt för oss så nu blir det att få ihop en text som passar både oss och en inbjudan, så fortsättning följer 🙂

Önskar er en skön Måndagkväll och en underbar Tisdag.

//Razzy

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *