Tulpanernas dag

Usch va trött jag är på mornarna och kvällarna, försöker få i mig massor av C-vitaminer och äter D-vitaminer nu under vintern för att minska på tröttheten, men det är bäcksvart på morgonen när man åker till jobbet och det är lika svart när man åker hem och riktigt grått och trist ute då snön inte ligger kvar.

Jag har missat totalt att det är tulpanernas dag idag så bilden är från förra veckan, får allt ta mig i kragen och köpa lite nya tulpaner i morgon, gillar krispigheten av en ny bukett tulpaner och de gör vardagen lite vackrare. ’

Kram Razzy

0

1 svar på “Tulpanernas dag

  1. Channal säger:

    Så fint! Ny blogg! Trött, c-vitamin och tulpaner. Känner igen mig.

    Styrkekramar Anna

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *