Superblodmåne och kyla

God Måndagskväll, första dagen på denna veckan är gjord vilket känns skönt. Hade ni kallt i morse? Själv så vaknade jag till -14 grader, det är så att det biter i kinderna, tur man har varmare i bilen när man ska åka till jobbet på morgonen och även på kvällen, det var runt -11 när jag åkte hem.

Såg ni Superblodmånen i morse? Jag såg den men det var min sambo som fick bästa bilden så jag har lånat den av honom, så häftigt vackert, stor och alldeles mörkröd. Lite senare vitnade den igen men va superstor hela vägen till jobbet, så häftigt, tyvärr var jag ute lite sent så jag kunde inte stanna och fota den senare heller.

Hoppas ni har haft en härlig Måndag trotts kylan.

Kram Razzy

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Superblodmåne och kyla

  1. Mamma C skriver:

    Här har vi +5 nu på morgonen och det är kyligt tycker jag. Så jag förstår att du har det kallt 😲. Vilken fin och bra bild det blev på månen.
    Kram Carin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *