FREAYA

Hej

Äntligen Fredag och den är oändligt efterlängtad. Jobbig vecka känslomässigt med jobbigheter på jobbet som har gjort mig väldigt trött både fysisk och psykiskt.

1 Februari. Ny månad och sista vintermånaden, just nu är det vintervackert ute, det får gärna vara kvar ett tag till, älskar snö och lätt kyla, hatar tö och slask när det fortfarande är ett tag kvar till våren.

Igår gjorde jag ett fynd i vårat centrum, har länge önskat mig en väska från Guess men vill inte lägga ned pengar på en väska bara för namnets skull, men nu fanns den med 60% rabatt så nu kändes det helt rätt att köpa den då den både var på rea och min gamla väska har gått sönder.

Nu lite mera jobb sen HELG!!

0

1 svar på “FREAYA

  1. Mamma C säger:

    Det är lika bra att slå till innan man ångrar sig igen.
    Ha en fin helg.
    Kram Carin

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *