Snöig Söndag

Men vilket vinterlandskap vi vaknade upp till i morse, snön vräkte ned sent igår kväll och större delen av natten, idag har det kommit lite till och från men inte några större mängder.

Jag skulle ha åkt in till City idag men fick lov att lämna återbud, magen krånglar och gör ont även idag, jag vet precis varför den är såhär men kan inte göra något åt det just nu utan får bara ta det lugnt och lyssna på lilla magen och stanna hemma.

Hjälpte sambon med skottningen, eller tja skottade liite men kom med glada hejarrop samt att han fick sällskap och jag frisk luft.

Sen så kan man ju leka lite med kameran när sambon skottar. När allt blir vårt sen så står en snöslunga högt på önskelistan.

Söndagstjingeling Razzy

0

3 svar på “Snöig Söndag

 1. Maria - Wikers Liv säger:

  Ja, nog kom det snö… vi skottade fram våra bilar igår, eller snarare grävde fram dem nästan. De två som vi inte hade använt sedan i fredags och dotterns pojkväns, de var ganska snöiga….
  Jo men visst går åren fort! Känns som det går fortare för varje år som går…
  Grattis till fint väskfynd! Så roligt! Jag tycker det är superkul att spara slantar på saker och ting, man känner sig rätt nöjd över att ha ”lurat” handeln haha…
  Vilken fin bild han fick till på blodmånen för några veckor se3dan, sambon din!
  Kram och ha en ny fin vecka och hoppas magen piggat på sig nu! Inte kul när magen krånglar ?
  /Maria

  Svara
 2. Anna säger:

  Vilen tulpanbukett! Åh, så vacker! Inne och kikar på dina bilder.
  Ha en skön kväll!
  // Anna

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *