Nytt på stickorna och efterlysning.

Hellu denna mittiveckandag. Solen skiner och allt hade ju kunnat vara helt perfekt om inte sommaren hade rymt!?!

För inte kan man väl kalla 13 grader plus mitt på dagen i Juli för sommar? Hoppas värmen snart hittar tillbaka.

Denna vackra kungslilja har i alla fall börjat blomma med 5 stängler av vackra blommor, en av mina älsklingsblommor, förhoppningsvis kommer jag att kunna ha flera av dessa blommor i rabatter nästa sommar.

Jag har börjat sticka på denna kofta/jacka idag den stickas i kamgarn från hjertegarn och jag har tänkt att ha den på bröllopet utifall det är kallt vid middagen.

Ikväll blir det middag på Winbergs i Vaxholm med goa vänner. Det är premiär för allsång denna sommar och det ska bli spännande o se vilken ”kändis” de har som gästartist denna Onsdag. Allsången på Winbergs är ett återkommande inslag ett antal Onsdagar under Juli och delar av Augusti varje år sen ett bra tag tillbaka. (Det har varit många bra svenska artister genom åren som bla Annelie Ryde, Sabina Dumba, Bröderna Rongedal, Patrik Isaksson, Kikki Danielsson, Jacob Samuel (sångaren i Poodles) och många fler)

Kram Razzy

1 svar på “Nytt på stickorna och efterlysning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.