En Feelgood blogg

Regntungt och lövgroda…

Innehåller annonslänkar till Newport och IKEA

Tisdag, andra och sista semesterveckan för denna gång och åter igen vaknar vi till en grå och kall dag, det duggregnar till och från och man vill inte riktigt gå ut och göra något alls.

Men den här lilla damen har legat på land alldeles för länge så duggregn till trotts så är hon nu sjösatt. Vädret lockar ju inte för någon båttur i vår lilla Lövgroda men förhoppningsvis så blir det bättre väder så att vi kommer ut på nån/några turer i år.

Annars så ligger jag mest och letar inspiration till dukningen senare i sommar. Har ljuslyktor i 2 storlekar från Newport, ni hittar dem här. Sen hittade vi vaser på IKEA den här och den här som jag hade tänkt fylla med rosor och grönt, samt små ljuslyktor som ni hittar här. Funderar på färgsättning osv. Det är lite att pyssla med men vad gör väl det i det här vädret..

Kram Razzy
0

1 kommentar

  1. Mamma c

    Så synd att det inte varit så mycket fint väder. Nu verkar ju vädret vända när jag läser runt på bloggar.
    Ha en fortsatt fin söndag.
    Kram Carin

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

© 2020 Villa Ytterby

Tema av Anders NorenUpp ↑