En Feelgood blogg

Bröllopsfestbakis utan alkohol..

Söndag kväll och första dagen i September är snart över.

Kan man vara bakis utan att ha druckit alkohol? Mhmmmm… När man har haft den mest underbara och roligaste bröllopet med efterföljande middag. Med massor av kärlek, skratt, kramar, tårar och världens, världens bästa vänner och familj. När man landar i sängen efter midnatt då hela kroppen skriker efter vila och varenda led gör ont, men man är så lycklig att det är svårt och sova. Man är helt enkelt lyckobakis.

Massor av bilder är tagna av home2tiny och hennes Mr C. Och vi är så nyfikna på deras bilder. Två helt underbara människor som jag hoppas att få träffa igen snart. Aldrig hade jag trott att det skulle kännas så naturligt att bli fotad av några då jag hellre står bakom kameran själv men det va inga problem med dessa underbara människor som bjöd på sig själva med varma skratt och massor av kärlek.

Bilden ovan är tagen av vår bestman Anders.

Denna bild tog min älskade Man.

Idag är jag ledbruten och trött men så innerligt tacksam att få ha så underbara människor i min närhet även om en del bor lite längre bort och det känns lite magiskt att få bli kallad Fru.

Kram Razzy
0

5 kommentarer

 1. Mamma C

  Stort grattis till er båda. Så vacker du var i din bröllopsklänning.
  Kram Carin

 2. Channal

  Bröllopsfestbakis = Kärlelksbombad! Jättegrattis till er! Så fina och vilken läcker klänning! Ljuvligt?

  KRAM Anna

 3. home2tiny

  Fina ni. Vilken dag, vilken kväll så mycket kärlek och så mycket värme. Ni är helt fantastiska och det var så roligt att äntligen få träffas. Har börjat kika på bilderna och blir alldeles tårögd, så många fina…. Ha nu en mysig kväll och hälsa mannen. Kram från oss. Tina och Mr C

 4. Anni

  Jag har sagt det förut och säger det igen; det var alldeles alldeles underbart! Du var så fantastiskt vacker och tillsammans strålade ni av kärlek och lycka. Maten var superdupergod och pannacottor åt jag så jag (nästan) skämdes. Trevligt bordssällskap med massor av skratt, dessutom så himla kul att få träffa den äldre av dina söner också.
  Massor av kramar ❤

 5. Maria - Wikers Liv

  Säger det igen… GRATTIS!!!!
  Jättefina är ni och din klänning och bukett… magiska!
  Ska bli roligt att få se bilderna som Tina och hennes man tagit, också. För du visar väl!? ? =)
  Kram och njut nu av din nya titel… ”FRU” ? =)
  /Maria

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

© 2020 Villa Ytterby

Tema av Anders NorenUpp ↑