Rädd, osäker, ensam……..

2 Februari och ny månad, Januari har gått fort men jag har också haft väldigt mycket att fixa med.

Just nu känner jag mig dock som det står i rubriken, rädd, osäker, tror inte helt på mig själv eller det jag gör även om det ”magkänsloaktigt” känns helt rätt, samt att jag känner mig helt ensam…

Jag har tagit klivet rakt ut i luften och har startat min egen firma, jag ska sälja Garn och Tillbehör över E-handel, (just nu lite vid sidan av ett annat jobb men förhoppningsvis ska detta leda till att jag jobbar 100% med det i en snar framtid) och det är kanske inte så konstigt att man känner sig som ovan innan allt har gått igång, innan man vet hur det artar sig.

Så här ser min logga ut och om man vill titta in på E-handelssidan så finns den på www.ytterby-garn.quickbutik.com, just nu finns det inga bilder på garner eller tillbehör men det kommer upp så fort jag har fått in min första leverans vilket förhoppningsvis blir i denna eller början av nästa vecka. Jag kommer också i framtiden skaffa mig ett eget domän-namn så att jag slipper ”quickbutik” i namnet.

Jag har beställt garn från Järbo, gillar deras garner och tycker att de har en bra blandning, de har även garn från Svarta Fåret och Istex (Islands-ull) som jag kommer att ta in. Sen kommer jag förhoppningsvis även att ta in garn från Sandnes.

I första beställningen har jag beställt ”svensk ull”, ”Tencel Raggi”, ” Astrid” ”Järbo Lin” och ”Nova Eko Bomull”

Så det är lite blandade garner som kommer in, utöver det har jag beställt lite virknålar, strumpstickor och ändstickor med kablar.

Nu ska jag ut och skotta snö, det har snöat nästan hela dagen men nu är det uppehåll så det är väl lika bra att sätta igång innan det blir mörkt ute eller börjar snöa igen.

Kram Eva

2 svar på “Rädd, osäker, ensam……..

  1. Anni säger:

    Du är så otroligt duktig på att sticka och virka, så jag är säker på att det där kommer att gå bra.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *