Måndag och lansering

Måndag och ny vecka, men inte vilken vecka som helst.

Hoppas ni har haft en bra måndag, här har solen lyst och det är vintervitt utanför, runt -8 grader har det varit, så härligt.

Idag så har jag äntligen fått iordning på allt och en del garner och tillbehör kom med posten så nu har jag äntligen lanserat min garnbytik

Ytterby garn

Det finns just nu 4 olika garnsorter samt lite virknålar och strumpstickor men förhoppningsvis så kan jag snart köpa in mera sorters garn samt andra tillbehör. Jag har lite markörer och nålar som jag ska fota av i morgon och lägga in under Tillbehör också.

Det är ju lite spännande nu när den är uppe, man är inne och kollar av statistiken för sidan hela tiden och sen så är man så knäpp att man kollar om ”någon har köpt något” men det kan jag ju faktiskt inte räkna med på en gång.. Men lika gärna så är man där hela tiden, måste lära mig att inte fokusera på det just nu, annars är nog risken att man blir besviken och ”tappar tron på sig själv”

Att ha golvet fullt med garn är dock något som gillas när man är en ”garngalning” som jag 😉 och många fina färger har jag fått in. Ska försöka fota av lite i morgon så att jag har bilder att lägga ut på bloggen, instagram osv.

På stickorna just nu sitter en ribbtröja, min mamma började med den precis innan hon dog och sen så har den blivit liggandes, jag har trotts att det nu är 3 år sedan hon dog inte klarat av att göra något åt den. Nu när vi gjorde iordning för garnerna i förrådet så kom tröjan eller bakstycket fram och denna gång så kändes det rätt att ta tag i tröjan. Dock så har jag fått lov att repa upp då min mamma stickade lösare än vad jag gör. Garnet är Järbo Raggi i naturvitt, grått och mörkgrått och mönstret från Hemmets Journal 2011.

Kram Eva

2 svar på “Måndag och lansering

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *