En liten tillbakablick 2021

Jag vågade!!

Jag vågade gå min egen väg när livet vände från att vara tråkigt men enkelt och tryggt, det har inte varit enkelt och jag har bitvis inte mått så bra och har tvivlat på mig själv och det jag gör men jag vågade ändå. Det har inte varit lätt och det bär sig inte riktigt än men jag har kommit så långt att jag inte ger upp.

Jag öppnade en ny dörr i Februari 2021 med E-handel och garner i alla underbara färger. Det har blivit flera sorter och garn från 2 olika leverantörer, en bitvis omgjort förråd till lager och liten butik under året. Jag har skickat garner över hela Sverige och haft folk som kom hem till mig från närområdet. Det har varit roligt, oroligt, tungt, stressande men ändå helt underbart.

Nu öppnar jag en ny dörr eller snarare en till dörr för garndörren kommer även i fortsättningen att vara öppen och det kommer att komma in mera garnsorter i butiken men jag lägger till en dörr i mitt liv, en som kommer innehålla tennhantverk och att ca 4-5 gånger i månaden att stå i en butik i Gamla Stan (Castor, Österlånggatan 27)

Där kommer mina tennarmband samt mina stickade saker som bla vantar, torgvantar och handledsvärmare att finnas till försäljning med hantverk från andra hantverkare. (Bla glas, keramik, trä, läder, ull) det kommer att bli spännande och kul att göra något annat några dagar i månaden mot att bara vara hemma.

Nu lämnar vi 2021 ett både jobbigt och roligt år med förhoppningar om att 2022 ska bli ett bättre år på alla sätt och vis.

Gott Nytt År

Kram Eva

1 svar på “En liten tillbakablick 2021

  1. Channal säger:

    Grattis och så kul att dina drömmar blir sanna! Ett stort steg att våga! Imponerad! Härligt att vara kreativ… så fina saker du gör! Lycka till med allt!

    Gott Nytt År och Kram! Anna

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *