3dje advent och bullbak

Tänk det är redan 3dje advent, jag hoppas att ni har haft en bra dag, här har det mest pysslats inomhus både pga att det regnar ute och pga att jag är dålig, magen strular igen och har så gjort sen i fredags.
 
En del julpynt har dock kommit upp, mina ljuslyktor jag har bla, men allt får inte plats längre, vårat lilla villa Villekulla hus har inte så mycket plats för pynt men lite har i alla fall lyckats ta sig upp.
 
Sen så har jag invigt min nya degblandare, är så lycklig att äntligen hitta en som är lagom ”liten” till vårat pyttekök så idag har jag bakat glutenfria Lussebullar som jag fyllt med mandelmassa och vit choklad.

Har bara provat en liiiten ännu men de va jättegoda så det blir att prova en till efter maten, kanske man ska ta lite Glühwein till också.
 
Har så svårt att ta bilder inne, just nu är det ju så mörkt ute jämt men även på sommaren, är väl mera en ”naturfotograf” så ni får hållas med mina inte allt för bra inomhusbilder.
 
Hoppas ni har en fortsatt underbar 3dje advent.
 
Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.