Mitt i sista veckan innan Jul samt lite villa villekulla ”det lilla huset i skärgården”

Hej hej
Redan onsdag och livet går i en rasande fart, tänk snart är det 2014 ett helt nytt år med massor av blanka blad att fylla med förhoppningsvis massor av bra saker, resor, upplevelser, vänner, nya bekantskaper, lycka, lugn, listan kan nog göras hur lång som helst, vad skulle du fylla den med?
Jag har sakta men säkert börjat boa in mig hemma hos min sambo, vilket inte är lätt då han har bott här i nästan 10 år och har sina tänk och tyck om hur han vill ha här hemma men lite har jag iallfall fått ändra på 😉
Villa villekulla är från början ett litet sommarhus med en utetrappa upp till ett loft som sedan först har byggts ut med ett kök och sen så har man byggt in trappa och byggt om överloftet till ett badrum, sovrum och ett litet arbetsrum. På nedre botten finns ett vardagsrum, kök och det på bilderna ett litet matrum. Hela huset är på ca 85 kvm. 
Den första bilden är taget från vardagsrummet
 Här har jag tagit från köket och ut mot dörren som på sommaren är våran utgång till baksidan av huset med matplats och trädgården.
 Äntligen har kuddarna kommit som jag beställde här om dagen de gamla kuddarna var stoppade med halm och inte det minsta sköna att luta ryggen mot, dessa är mycket snyggare och skönare.
 Bara 2 dagar kvar till semester, snacka om att man räknar ned, hoppas ni får en härlig onsdagskväll och torsdag..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.