4 år av lycka och 2 år som ringprydd

Tänk 1 Maj 2010 så rasade min värld totalt samman då min dåvarande man sa orden ”Jag vill skiljas” att det fanns ett sådant svart hål på denna Jord visste jag inte innan dess men nu vet jag. Att ta sig igenom en sådan sak är inte lätt men med underbara vänner ”Ni vet vilka ni är!” och långa stegar så tog jag mig upp ur det svarta hålet och började ett liv som skild kvinna.
En annan händelse som också gjorde att jag klarade mig helt ok ur det var att jag den hösten också träffade en helt underbar man och nallebjörn som idag är min sambo sen ca 1 år tillbaka och i Måndags firade vi våran 2åriga förlovningsdag.

Ikväll blir det träning sen hem och börja förbereda inför semestertrippen ned till Tyskland, vi ska bila ned och första stoppet blir i Lübeck där vi ska sova en natt för att sen köra vidare ned till en underbar liten stad som heter Bad Sooden Allendorf där vi ska bo hos släktingar till min sambo i nästan en hel vecka innan vi styr bilen hem mot Sverige igen.
Kramisar 
Razzy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *