Nio små lappar

Nio små avlånga lappar, nio små lappar av kärlek till min älskade Sambo J med presentcheckar till div olika saker som Bio, middagar osv där jag står för det mesta. Nio små lappar som ska räcka under hela 2015 men hur ger man bort dem?

Jag vill inte ge dem en och en men inte heller alla på en gång, jag vill inte bara stoppa ned dem i ett kuvert och säga God Jul utan jag vill att de ska kunna vara små överraskningar i en annan present, men den presenten ska inte vara något stort i sig utan bara som en komplement till Presentchecken usch så rörigt det blev, hoppas ni förstår vad jag menar. Någon som har förslag?

Onsdag och mitt i veckan, för mig är det bara denna och 2 dagar till innan semester så det är lite nedräkning på jobbet.
Hoppas ni har en bra onsdag därute och att ni inte stressar allt förmycket inför julen.
Razzy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *