Solnedgång efter en vacker dag.

I morse vaknade vi av att blåsten nästan blåste taket av huset, eller så lät det iallafall, vi har plåttak och sovrummet ligger direkt under det så man hör när det blåser eller regnar. Vi har haft en kylig men solig dag idag och på eftermiddagen åkte vi iväg på fotoutflykt i närheten.
Att ha havet så nära inpå är livskvalitet, att kunna åka en liten bit och hamna nere vid stranden när solen går ned är för mig meditation hur kallt det än är. 

Ikväll är jag DJ-änka då min älskade sambo ska jobba på Grand Garbos Schlagerbar ikväll/natt, han kommer inte hem före 4 i natt så jag har soffan och TV.n för mig själv, ska försöka virka klart min lilla noshörning och bara ta det lugnt.
Kram Razzy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *