Hur trött kan man bli?

Är det mörkret och det urusla vädret som gör mig så trött just nu? jag hinner knappt hem innan gäspningarna kommer och jag rasar ned i soffan och nästan somnar vid 19,00 på kvällen, usch vill inte vara så trött.
Nu har vi iallafall beställt våran soffa, som vi har letat och åter letat, jag har dammsugit Internet efter en soffa som ska passa hemma hos oss, vi kan inte ha någon divan/schäslongdel då vi inte har den platsen i vårat lilla villa villekullahus, tillslut hittade vi den som passar perfekt hos oss hos Mio så nu är den äntligen beställd. Den blir dock något mörkare grå än denna på bilden.

Har börjat med veckolista för maten då jag behöver lägga om kosten lite pga magen, vet att LCHF har fungerat för mig förut så nu börjar jag om igen och denna veckas matlista bjuder på en hel del nyheter i matväg. Jag har hittat detta recepten på Kyckling Cordon Bleu på 56kilo. Den var supergod och en maträtt som jag kommer att göra flera gånger.
Hoppas att ni har en bra lillördag mitt i allt snöande.
Kram Razzy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *