Genom ett regnigt Europa….

För oss så stämde sången.. Genom ett regnigt Europa för gud vad det regnade stort sett hela våran bilväg genom Sverige från Stockholm ner till Malmö för vidare färd över Öresundsbron genom hela Danmark till Rödbyn.

När vi åkte båten till Tyskland blåste det så mycket att tom jag som inte brukar tycka att sjögång är otäckt inte riktigt uppskattade resan.
Efter runt ca 10 mil till från Putgarden så nåde vi Lördagens brytpunkt Lübeck och Best Western Lübecker Hof för middag och sova. Morgonen efter började med god frukost och sen byte av framdäck, det är bra tur att man har ett ordentligt reservdäck till bilen och förhoppningsvis går däcket att fixa utan att jag behöver köpa ett nytt, ingen rolig början på Söndagen dock.

Regnet fortsatte att strila ned både lite och ibland väldigt mycket men tillslut kom vi fram till slutdestination Kleinvach och en Ferienwohnung som vi har lånat av goda vänner, här ska vi vara i ca en vecka med många utflykter och även lite shopping.
Kram Razzy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.