Redan Söndag.

Imorgon går vi in i sista veckan av September, tiden går så fort att man nästan inte hänger med. Klockan är straxt efter 18.30 och jag sitter ute i ena paviljongen och inser att även denna helg har levererat en underbart solig och klar hösthelg.

Gårdagen blev ju upp o ned som ni kan läsa men idag har vi hunnit med en hel del. Bla en ny tur till Plantagen för inhandling av det jag skulle ha köpt igår. Nu är allt nere i jorden och jag kan pusta ut för idag. Det är allt bra tur att jag har min sambo J som hjälper till när allt inte blir som det skulle.

Såhär såg rabatten ut från början, inget är gjort på många år och acklejor och gräs har fått vöxa fritt.

Så här såg det ut efter två helgers grävande. Man tror att det inte ska vara så mycket men ack va man bedrar sig. Förra helgen vart vi ialla fall klara. All jord hade vi då sållat och tagit bart alla rötter.

Idag efter att ha haft i mera ny jord och kogössel så har vi planterat 8 lökkorgar med tulpaner några liljor samt alunrot. Nätet som ligger över jorden är för att djur inte ska rota upp lökarna.

Det är riktigt skönt att ha allt färdigt. Och jag ser fram emot våren då vi ska plantera mera perenna växter.

Hoppas ni har haft en skön söndag .

Kram Razzy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *