Skärgårdens vackra båtar

Idag blir en lugn Lördag i soffan, vaknade med ryggvärken från helvetet nere i korsryggen, kom knappt upp ur sängen. Nu har jag fått massage, värme och linement över det onda och har i alla fall kommit ned till soffan i vardagsrummet.

I onsdags åkte jag o J in till Strömkajen i Stockholm och gick ombord på SS Norrskär för att äta middag med goa vänner medans hon tillsammans med flera andra gamla vackra skärgårdsbåtar (bla SS Blidösund, SS Storskär, SS Västan) sakta ångade ut mot Vaxholm för årets Skärgårdsbåtens dag.

På våran hemmakaj väntar massor med folk, blåsorkester och en mindre marknad med både mat och pryttlar, och vilken tur med vädret vi hade, när vi åkte in till stan regnade det men när vi kom hem så sken solen på en nästan helt blå himmel.

Allt slutar runt 21.30 då alla båtarna vänder mot Stockholm igen.

Önskar alla som tittar in en underbar Lördag

Kram Razzy

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *