Igår…..

Igår började jag på ett inlägg som skulle publiceras idag, ett inlägg om en supergod sockerkaka med chokladfudge i mitten som jag tyckte att ni skulle få receptet på, ett inlägg om att det är Onsdag idag och mitt i veckan.

Sen lyfte jag luren och ringde min yngsta son för att höra hur han mår, efter det rämnade min värld igen så inlägget raderades.

Idag får ni om ni orkar läsa bara text, en text som handlar om min yngsta som inte riktigt får vara ”frisk” mitt älskade Diabetesbarn som för snart 2 år sedan fick diagnosen ADD och som efter det har fått kämpa sig igenom livet, med ständiga byten av ADDmediciner då hans hjärtas vilopuls gick upp skyhigh, koll av hjärta vilket inte visar något fel, koll med diabetesavdelningen för koll att det inte är det som stör ut medicinen, åtskilliga läkare som ska kolla och fundera.

För ett tag sen så fick han medicin från vanliga läkaren (medicin egentligen för högt blodtryck) som han skulle ta tillsammans med Ritalin (ADDmedicin) för att se om det fick hjärtat att inte lägga sig så högt i puls, vilket fungerade i början när han hade en låg dos av Ritalin, nu när hjärtat ligger på bra puls så försökte de höja dosen av Ritalin, men då gick hjärtat upp i puls igen, denna gång går det inte att höja den andra medicinen.. Slutsats.. Min älskade unge ska återigen utredas för att se om han kan ha någon annan diagnos ihop med ADDn som gör att allt det här händer med hjärtat..

Förstå mig inte fel, det är självklart att det måste utredas, men jag känner bara att det får vara nog! Varför ska en person som redan har så mycket jobbigt i sitt liv behöva få mera ”jobbigheter” att tampas med? Jag tycker så synd om min son som försöker mitt i detta klara kurser på Universitetet för att kunna få ett jobb han vill jobba med.

Sorry idag blev det ett deppigt inlägg, men jag behövde tömma mammahjärtat lite.

Kram Razzy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *