Sjukstuga…..

Gokväll.

Här har det varit sjukstuga sen i fredagskväll, ont i halsen och hes som bara den. Fick lov att ställa in hela helgen och försöka sova bort så mycket som möjligt. Idag har äntligen halsen slutat att göra ont men rösten är nästintill borta.

Har gjort iordning en vitamin/ingefära shot som jag borde ha gjort iordning innan jag blev sjuk men bättre sent en aldrig… 😉😉

Receptet lyder iallafall

2 st Apelsiner
2 st Citroner
200 gr Färsk ingefära
40 gr Färsk gurkmeja
3 msk Flytande honung
7 dl Vatten

Jag använder mig av en råsaftcentrifug, skalar apelsinerna och citronerna. Kör först apelsinerna, sen ingefäran och gurkmejan, (jag skalar inte dessa) sen sist citronerna, detta för att skölja ur centrifugen lite. Blanda i honungen och se till att den löser upp sig innan ni blandar i vattnet. Juicen håller sig 2-3 veckor i kylskåpet, tas som en shot morgon och kväll.

Så nu hoppas jag att förkylningen försvinner och håller sig borta.

Tack alla för styrkekramar och tankar angående förra inlägget, det värmde väldigt mycket. Tankarna har varit många men ändå positiva, en del ideer om hur vi ska ändra om så att det blir mindre saker, mindre rörigt här hemma vilket skulle underlätta både stöket och hur jag mår en hel del.

Varma tisdagskramar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *