Upprepning…

Jag skriver nog som de flesta gör… varmt, varmt och varmare ska det bli.

Och nu kan jag ärligt erkänna att jag faktiskt har fått nog. Man ska inte klaga men nu är det för varmt och för torrt ute.

När djur vilda som tama djur inte längre mår bra, då får det allt vara nog. Vi har vattenstationer ute till fåglar, insekter och större vilda djur och våra katter har vatten både ute och inne, men nu ikväll när min gråa pälskling kom in va han så varm att vi fick lägga kall blöt handduk på honom så att han skulle må bättre, katten som normalt inte vill ha något över sig låg där på skrivbordet och spann. Inte bra!!

Nu mår han bättre, känns kallare och äter igen.

Själv så jobbar jag utan AC på jobbet, trögtänkt och huvudvärk har varit en ständig följeslagare förra veckan och så även denna veckan, har lönlöst letat efter en portabel AC men det är slut över allt.

Snälla vädergudar giv oss regn och liiiite svalare väder.

Razzy

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *