Måste lära mig…

Det där med att fota produkter är inte helt lätt, att få fram hyfsat rätt färg och form. Bakgrund som framhäver produkten utan att vara för rörigt.

Detta är mitt första försök och jag är inte det minsta nöjd.

Garnet är ett sockgarn med 75% ull och 25% polyamid. 100gr/ca 425m för stickor nr 2,5. Jag har färgat det själv och har 2 nystan.

High Twist Mini Merino 85% ull 15% nylon ca 80m/20gr
Mini Merino m Silverlurex 75% ull, 20% nylon och 5% Silverlurex ca 80m/20gr

Dessa två är små Mini nystan på ca 20 gr vardera, några med Silvertråd i som ger en rolig Twist på garnet. 2 nystan med silver i och 4a nystan utan. Även dessa är färgade av mig.

Men som ni ser så är det inga bra bilder, jag kommer att försöka hitta lite fotoinspo på nätet och pinterest, sen får det bli en massa fotografering med olika sätt att framhäva garnen tills jag har lärt mig.

Jag inväntar också pappren på att företaget är igång så att jag kan sätta igång en E-handel med alla färgade garner och sen förhoppningsvis så kommer en försäljning i gång så att jag kan köpa in mera garner för färgning.

Önska mig lycka till.

2 svar på “Måste lära mig…

 1. mamma C säger:

  Även om bilderna inte visar rättvisa av dina färger som du fått fram ser de fina ut i mina ögon sett i alla fall.
  Kram Carin

  Svara
 2. Bonny Barkström säger:

  Hallå Eva! Råkade gå in på Villa Ytterby av en ren händelse visste inte att det var du? vad kul att du skall fortsätta med ditt handarbete och börja starta eget, ska bli kul att följa dig? Du är ju så himla duktig! Är du inte kvar på Diskis? Hör av dig! Kram Bonny

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.