Tulpanernas Dag och Fredag.

Hej, här är det nästan Fredag kväll, solen har lyst över ett knallvitt landskap här ute i skärgården, så vackert, man kan ju hoppas på att det får hålla sig lite så här nu ett tag men det ser ut som att plusgraderna och slaskens tid snart är här igen.

Idag har jag tagit bort Julen åtminstone i Matrummet. Så här såg det ut innan jag började.

Massor av saker framme och Jul i varje hörn, idag gick dock städningen på slow mow, jag roade mig att skotta snö igår och idag så tycker inte min rygg så väldans bra om mig, men det blir snart bättre igen 🙂

Så här blev det iallafall efteråt, så nöjd, det är bara adventsljusen som ska bort och de får Herr J ta hand om i helgen

Lite tulpaner får förgylla matrumsbordet, de påvisar att våren finns där lite längre fram på året.

Kramar Eva

1 svar på “Tulpanernas Dag och Fredag.

 1. Mamma C säger:

  Snöskottning är ett himla slit med och ryggen får ofta ta stryk när man gör detta.
  Skönt att få bort julen även om det är fint och vackert med julpynt.
  Ha en fin lördag.
  Kram Carin

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *