Starta ny, börja om, börja på samma?

Hur startar man om/upp en blogg som i stort sätt har legat i träda ett flertal år? Det har dykt upp ett EFIT-inlägg (ettfotoitimmen) ibland då och då och inlägg utöver dom ett fåtal gånger utöver det….

Tankarna har vandrat från att starta en helt ny blogg till att fortsätta här, och vad ska man skriva om… osv.. osv..

jag har kommit fram till att stanna här och inte starta någon ny, sen så kommer bloggen att handla en hel del om det jag har som både hobby och företag så det kommer att bli en hel del stickat och virkat.

och om mina tennarmband.

Sen blir det säkert lite katter, trädgård, om vårat nya hus och annat ditt och datt ur mitt liv.

Nu är jag i allafall igång.

Kram Eva

1 svar på “Starta ny, börja om, börja på samma?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *